EladóMagyarországVas megyeŐriszentpéter

Őriszentpéter - új építésű lakóház eladó (1318)37 500 000 Ft

NYUGAT-DUNÁNTÚLI RÉGIÓ
20221103_122517.jpg
20221103_122440.jpg
2
Közművek
Víz· Villany· Szennyvízcsatorna
Ingatlan típusa
 Családi ház 
Építési mód
 Tégla 
Alapterület
 48 m2 
Szobák száma
 1 + 1 fél 
Építés éve
 2021 
Telek terület
 500 m2 
Fűtés
  Elektromos fűtés  
Emelet
 Földszint 
Szintek száma
 1 
Erkély/Terasz
 van 
Lift
  
Parkolás
  Udvarban  
Tájolás
 Nyugat 
Kilátás
  Udvarra  
Ingatlan állapota
Új építésű 

Az ingatlan környéke

100 méteren belül:
500 méteren belül:
1000 méteren belül:

Az ingatlan bemutatása

Az Őrség fővárosában Őriszentpéteren eladó egy új építésű, tégla falazatú, 48 m2 alapterületű lakóház. Jelenleg vendéglátóhelyként üzemel, eszerint is van kialakítva. Aki lakóházként szeretné hasznosítani, kis munkával átalakítható, mivel a belső elválasztó falak részben gipszkartonból épültek. Az épülethez csatlakozik egy fedett 12 m2-es és egy 15 m2-es fedetlen terasz. Igény esetén a lakótér bővítése ezek beépítésével megoldható, így akár 72 m2 hasznos alapterület érhető el.

Közművek: víz, villany (3x20 A), szennyvízcsatorna. Internet, SAT TV, biztonsági kamerarendszer is rendelkezésre áll. A külső falazat 30-as porotherm téglából készült. A terület gondosan parkosított.

Az ingatlan jelenlegi állapotában vendéglátásra alkalmas, így kiváló üzleti lehetőséget biztosít az ide látogató turisták, átutazók részére.

Az Őrség az ország nyugati szélének kedvelt tájegysége. Erdők, mezők, patakok, tiszta levegő, nyugalom jellemzi. A természeti kincseken kívül sok néprajzi emlék is megtalálható a környéken. Kiváló túrázó, gombázó, gyógynövény gyűjtő lehetőségek várják az ideköltözőket, vagy kirándulókat.

Összefoglalva: az Őrség látnivalókban, természeti kincsekben, történelmi-, és kulturális értékekben gazdag tájegysége hazánknak, ahol ezernyi apró csoda várja az utazókat. Az elbűvölő, harmonikus táj, az érintetlen környezet, a változatos növény- és állatvilág, a jó levegő, az évszázados épületek, az őrségi emberek kedvessége, vendégszeretete ideális feltételeket teremtenek az otthonteremtésnek, vagy akár vendéglátásnak.

Felszereltség, kényelmi szolgáltatások

Kerti bútorok· Tűzrakó hely· Pázsit· Biztonsági kamera· Parkosított udvar· Klíma· Hőszigetelés· Hőszigetelt fa ablak

Partnereink