Kiemelt ingatlanok

4_1.jpgrészletek
Iroda39 500 000 Ft
Zalaegerszeg
5 szoba / 162 m2
ELADÓ
DSCF7419.JPGrészletek
Családi ház15 500 000 Ft
Szentliszló
2 + 1 fél szoba / 80 m2
ELADÓ
DSCF8356.JPGrészletek
Társasházi lakás80 000 Ft
Zalaegerszeg
2 szoba / 54 m2
KIADÓ
IMG_20180506_115156.jpgrészletek
Zártkert6 900 000 Ft
Zalakaros
1 szoba / 77 m2
ELADÓ
Eladó
ingatlanom van
Ügyfeleink részére

Ingatlanközvetítés

A Global House Ingatlaniroda csapatában felkészült szakemberek segítik Önt a megbízási szerződés megkötésétől egészen a földhivatali bejegyzésig. Ügyvédek, szakképzett ingatlanközvetítők, energetikai szakemberek, és nem utolsó sorban informatikusok állnak Ön mellett, hogy ingatlana mielőbb megtalálja az új tulajdonosát.

Az ingatlan sikeres értékesítése egy összetett folyamat, melynek során rengeteg egyeztetésre, a piaci viszonyok ismeretére, ügyfélkapcsolati módszerekre, jogi-, pénzpiaci ismeretekre van szükség. Az eladni vagy bérbe adni kívánt ingatlan bemutatása is fontos mozzanata az ingatlanközvetítési tevékenységnek, hiszen a jól elkészített fotók, videók, a pontos és érthető leírások, műszaki adatok is hozzájárulnak a mielőbbi adásvételi-, bérleti szerződés megkötéséhez.

A leendő vásárlókat, érdeklődőket is maximálisan kiszolgáljuk, az igényeiknek megfelelő ingatlanokról tájékoztatást adunk, illetve a helyszínen is bemutatjuk azokat. Stratégiai partnerünk a Jadran-Mart Kft. az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. megbízott partnere kedvező lakásbiztosítási-, lakástakarék megoldásokat kínál ügyfeleink részére. Hitelszakértőnk a vásárlók egyedi igényeinek legmegfelelőbb, ingyenes hiteltanácsadással, valamint a hitelfelvétel gyors lebonyolításában áll rendelkezésre.

HA ELADÓ VAGY KIADÓ INGATLANA VAN, FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!

Ingatlanközvetítői megbízás áttekintése:

A megbízási szerződés megkötését követően a GlobalHouse Ingatlaniroda és partnerirodái egyaránt az Ön ingatlanának mielőbbi értékesítésén dolgozik.

Ingatlanközvetítési jutalék:

Ügyfeleink három megbízási szerződés módozat közül választhatnak, az alábbiak szerint:

1. A tulajdonos a szerződésben szereplő ingatlant saját maga is értékesítheti, megbízást adhat más ingatlanirodának is.
(közvetítői jutalék: 3,5 % + áfa)

2. A szerződésben szereplő ingatlant csak a tulajdonos és a GlobalHouse Ingatlaniroda jugosult értékesíteni, más ingatlaniroda nem kaphat megbízást.
(közvetítői jutalék: 3 % + áfa)

3. A szerződésben szereplő ingatlant kizárólag a GlobalHouse Ingatlaniroda jogosult értékesíteni, a szerződésben meghatározott időtartamon belül.
(közvetítési jutalék: 2,5 % + áfa)

A jutalék kifizetése irodánk részére csak abban az esetben esedékes, ha az általunk közvetített vevő megvásárolja az ingatlant.


Díjmentes szolgáltatásaink a megbízási szerződés megkötésekor:

  • a helyszínen felmérjük az ingatlan műszaki állapotát, professzionális fotókat, igény szerint videót készítünk, felvesszük a szükséges adatokat
  • elkészítjük az ingatlan digitális alaprajzát, megállapítjuk a reális piaci árat
  • a felvett adatokat, fotókat, alaprajzot feltöltjük az adatbázisunkba, elkészítjük az ingatlan részletes adatlapját és megjelenítjük a www.globalhouse.hu portálon, valamint további, országosan leglátogatottabb ingatlanos weboldalakon (ingatlan.com, Otthontérkép, Ingatlantájoló, Jófogás, stb...)
  • az ingatlant elérhetővé tesszük a partner ingatlanirodák részére is, hogy a sikeres adásvétel mielőbb megvalósuljon
  • segítséget nyújtunk az adásvétel jogi lebonyolításában a foglalózástól egészen a földhivatali bejegyzésig
  • az energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel, kedvező áron vállaljuk
  • fuvarozás, költöztetés lebonyolításában is rendelkezésre állunk

Partnereink