EladóMagyarországZala megyeLenti

Lenti - új építésű, 72,6 m2-es lakás eladó (1231)49 900 000 Ft

NYUGAT-DUNÁNTÚLI RÉGIÓ
LL_03.jpg
l1_alap_kesz.jpg
L1 adatok.JPG
l1_hely.jpg
LL_01.jpg
LL_02.jpg
LL_04.jpg
7
Közművek
Víz· Villany· Szennyvízcsatorna· Kábel TV· Internet
Ingatlan típusa
 Társasházi lakás 
Építési mód
 Tégla 
Alapterület
 73 m2 
Szobák száma
 3 
Építés éve
 2021 
Komfort
  Összkomfortos  
Fűtés
  Padlófűtés  
Emelet
 1 
Szintek száma
 2 
Erkély/Terasz
  
Lift
 van 
Parkolás
  Udvarban  
Tájolás
 Kelet-Nyugat 
Kilátás
  Utcára  
Ingatlan állapota
Új építésű 

Az ingatlan környéke
Alaprajzl1_alap_kesz.jpg

100 méteren belül:
500 méteren belül:
1000 méteren belül:

Az ingatlan bemutatása

Lenti városban, központi helyen épülő, minőségi anyagok felhasználásával megvalósult otthonok várják leendő lakóikat!

A társasház elhelyezkedését tekintve frekventált, a közelben elérhető óvoda, iskola, orvosi ügyelet, gyógyszertár rendőrség, benzinkút, élelmiszerüzletek, éttermek, cukrászdák, termálfürdő, strand, sportpályák, kerékpárutak, zöld övezet, ami a komfortos élethez elengedhetetlen, és mindez gyalogosan rövid idő alatt elérhető.
5 autó részére zárt garázs, 2 autó részére belső udvari zárt parkoló, 11 autó részére saját telken kialakított zárható térkövezett gépjármű beálló található. A többi lakás autói részére közterületen, a Kisfaludy utca felől kialakított térkő burkolattal ellátott parkolóhely került kialakításra.
Az első emeleten 8 lakás, a második emeleten szintén 8 lakás várja a leendő lakókat. Lakás méretei 34 m2-től 73 m2 hasznos alapterületig változó méretűek. Jól átgondolt, megtervezett, élhető otthonok, részben erkéllyel ellátottak.

Új építésű ingatlan révén igénybe vehetőek az aktuális adókedvezmények, támogatások, (CSOK, ÁFA, Babaváró, stb.) és a kedvezményes banki ajánlatok.

Az épület a mai kor elvárásainak megfelelően, minden igényt kielégítően készült, szerkezetileg és hőtechnikailag egyaránt.
Az itt lakók kényelmét SCHINDLER típusú, bútorszállításra is alkalmas, 2,4 m mélységű, 12 személyes, 1300 kg teherbírású lift szolgálja, ezzel komfortosabbá téve a házat, hogy az idősebb korosztály és a fiatalok, kisgyerekes családok is megtalálják számításukat.

A ház hőszigetelése: külső 15 cm-es grafitos nikecell, illetve 15 cm-es ásványgyapot borítással készült, biztosítva a hőhíd-mentes szigetelést. Épületen belül, a folyosó felőli oldalon is 15 cm-es kőzetgyapot hő- és hangszigetelés készült, szintén a tökéletes kényelemért. A tetőtérben 25 cm-es hőszigetelés került elhelyezésre, 2 rétegben átlapolással. A lakások között LEIER hangszigetelő tégla biztosítja a csendet. A fűtést és melegvíz-ellátást központi gázkazán és 2 db LG hőszivattyús technológiával működő, megújuló energiát felhasználó készülék biztosítja. Minden lakás egyedi, távolról elérhető elektronikus hőmennyiség mérővel került felszerelésre.
Minden lakásban padlófűtés került kiépítésre, helyiségenként szabályozhatóan.

A fürdőszobákban és konyhákban GROHE csaptelepek, a mellékhelyiségekben GEBERIT beépített WC-k, kerültek felszerelésre.

A lakások GREE Komfort X típusú, hűtő-fűtő split klímaberendezéssel kerülnek felszerelésre. Így télen is akár egyedi, kiegészítő fűtésként is használható. Az épület nyílászárói INTERNORM típusú, prémium minőségű, Alu-műanyag kivitelben, 3 rétegű üvegezéssel, kiváló hő- és hangszigetelő képességgel rendelkeznek, melyet a társasház egységes külső megjelenése érdekében SCHLOTTERER alumínium beépített, elektromos redőnyökkel szerelve adunk át, biztosítva a kényelmet és az épület egységes külső megjelenését.

A külső ablakkönyöklők gránitból készültek. A tetőtérben VELUX gyártótól, 3 rétegű hőszigetelt tetőablakok gondoskodnak a megfelelő fényről. Erkély és lépcsőkorlátok ragasztott, 2 rétegű edzett füstüvegből készültek, pontmegfogásos acél rögzítéssel.

Ingatlan tulajdonosok a földterület tulajdon hányadából részesülnek, tulajdoni hányaduk mértékében.

A lakások árának mérlegelésénél, kérjük az ingatlan egészét figyelembe venni, alap kiépítésben nyújtott kényelmi szolgáltatásokkal, beépítésre került anyagokkal együtt, amely kiváló ár-érték arányt jelent!

Felszereltség, kényelmi szolgáltatások

Klíma· Lift· Padlófűtés· Külső hőszigetelés· 3 rétegű hőszigetelt ablak· Elektromos redőny

Partnereink